Bærbare medieavspillere og Mp3-spillere

Mp3-spiller kjøpeguide I dag er der mange ulike merker og typer mp3-spillere noe som gjør...
les mer

Mp3-spiller kjøpeguide

I dag er der mange ulike merker og typer mp3-spillere noe som gjør til et nesten nesten håpløst gjøremål å velge den rette, men det trenger ikke å være slik. Denne guiden vil vise deg de tre viktigste tingene å ta i betraktning ved valg av mp3-spiller.

Minnetype

Noe av det første du må bestemme deg for angående mp3-spillere er typen av minne. For gjennomsnittsforbrukeren er faktisk dette "nerdete" aspektet veldig viktig og er basert på hvor mye du har tenkt å bruke spilleren og hvor mye lagringsplass du ønsker totalt.Med de to minnetypene , flash og harddisk, vil holdbarhet og kostnad være de to hovedvariablene.

HoldbarhetFlash-minne, somme tider kalt "solid state", ser ut som en liten mikrochip. Denne sorten minne inneholder ingen bevegelige deler og er derfor veldig holdbar noe som gjør den passende for den aktive "på farten" bruker.

Motsatt er harddiskbasert minne mer troende til feil siden det inneholder bevegelige deler. Harddisker kommer i flere ulike størrelser , men de er alle laget av den samme grunnleggende komponenten ; en roterende disc med en svingarm som leser data. Vel, du kan fortsatt bruke harddisk-spillere når du jogger eller er i gymmen. De vil sannsynligvis holde godt, men der er forstatt en liten risk for feil sammenlignet med bortimot null risiko på flashminne-enheter. Husk også på at hvis du har tilbøyeligheter til å miste ting i gulvet så har harddisk-spillere en mye større sannsynlighet for å bli skadet når de treffer bakken.

kostnadFlashminne kan kanskje være mye mer driftsikkert, men det kommer til en kostnad på typisk det dobbelte av en harddisk enhet med samme kapasitet. Ytterligere så har den en begrenset maksimumkapasitet sammenlignet med et harddiskminne, noe som kan være et minus om du har en massiv musikksamling eller liker å se masse video. Hvis du ikke oppfatter deg selv som en kløne vil du kanskje tendere mot en harddiskspiller med høy kapasitet, ideel for "musikkrottene" som alltid må ha alle låtene sine med seg til enhver tid.

OS - støtte
Operativsystemet du benytter, det være seg Windows Mac eller Linux vil avgjøre hvilke mp3 spillere som er kompitable. Når en diskuterer OS-kompabilitet kommer emnet overføringsprotokoller opp, grunnleggende er dette språket spilleren snakker til PCen når den overfører musikk. Om du bruker windows er nesten alle spillere kompitable, men linux og Mac brukere bør være litt mer oppmerksomme når de kjøper en mp3 spiller.

MSC:"Mass Storage Class" er en protokoll som vil fungerer sammen med omtrent ethvert moderne operativsystem og er ditt tryggeste valg. MSC opererer akkurat som en minnepenn som du plugger inn i USB porten og som vises som et "drive letter". Musikk kan deretter bli dratt og droppet inn i innretningen akkurat som du ville gjøre med dokumenter i en minnepenn.

MTPStår for "Media Transfer Protocol", denne åpne standarden ble laget for mp3 og PMP innretninger. MTP er typisk best sammen med Windows siden driverne er mest stabile sammen med dette operativsystemet. Uansett, MTP tar innpå i de siste versjonene av Ubuntu Linux med full og stabil støtte. Om du bruker en Mac eksisterer noen MTP hull, og det ville være å anbefale at Mac brukere unngår MTP baserte innretninger.
Merkebeskyttede Unntagelsesvis vil en produsent finne opp sine egne protokoller i den mening å kunne tilby brukerne en "end to end" brukeropplevelse. Det har vært noen stykker som har kommet og gått, men i virkeligheten trenger man bare å regne med de to fra gigantene innen operativssytemer ; Apple(iPod) og Microsoft(Zune). Disse spillerne har begge ulike egendefinerte protokoller som typisk krever programvaren som de tilbyr. Baskiden med dette lukkede systemet er at du har lite valg i tjenester og er begrenset til en enkelt mediespiller. iPod og Zune spiller alle de populære filene , men kan virke noe restriktive på hardcore-brukere. Imidlertid, fordelen med å skape dette lukkede systemet er at det kan skape en mer konsistent opplevelse og kanskje være enklere å bruke for den absolutte nybegynner.

Hvordan skaffe musikk
En mp3 spiller er ganske ubrukelig om du ikke har noe å putte inn i den. I denne seksjonen vi vil ta en titt på hvor du kan finne musikk og drøfte forhåndsregler når du har å gjøre med DRMed musikk.

Brenn din egen musikkÅ brenne en CD vil grunnleggende bety å ta opp musikken fra en CD og komprimere den inn i et digitalt format. Sannsynligvis har du hauger med CDer liggende; fra dette kan du med letthet lage dine egne digitale media. Enhver mediespiller vil tillate deg å brenne samlingen din like lettvint som du setter CDen inn i PCen. Hver desktop mediespiller er littegran forskjellig fra en annen så du må sjekke på hjelpesidene, men en justering du burde gjøre mens du leter deg frem gjennom hjelpkapitlene er å endre den forhåndsvalgte brennerinnstillingen. Forsikr deg om at den er satt til MP3-format og 320 kbps, som garanterer maksimal kompabilitet med den beste lydkvalitet. Dette vil også sikre musikken din inn i fremtiden, så at du vil være istand til å oppgradere mp3-spillere på tvers av merker uten å måtte brenne Cdene på ny, siden alle MP3 spillere støtter...MP3 selvfølgelig.

Kjøp ved direkte nedlasting Utøv forsiktighet her siden problemer med DRM kan oppstå senere. DRM er en beskyttelsesformel som vil låse innholdet ditt til en særskild innretning. Dette kan være OK på kort sikt , men når du skal oppgradere din spiller eller endog datamaskin , kan ditt kjøpte innhold muligens ikke være overførbart og du har mistet en masse musikk og pengene som gikk med til å betale for den. Det er best å unngå direkte nedlastinger med DRM beskyttelse. Det du vil ønske å se etter , og det er tydelig opplyst, er "DRM Free" innhold. Amazon, eMusic,iTunes og Zune Marketplace er de største markedene for innhold uten DRM beskyttelse.
Musikkabbonement Når det er sagt, det finnes øyeblikk der DRM er mye lettere å svelge. Noen musikkforhandlere slik som Rhapsody, Napster og Zune Marketplace tilbyr en månedlig "alt du kan laste ned" abbonements plan. Dette fungerer godt for musikkelskeren som nyter å ha tilgang til et enormt bibliotek med ulik slag musikk. Imidlertid, ha det i minne at denne musikken er ikke din i all evighet, du bare leier den. Med en gang du stopper å betale den månedlige avgiften får du ikke spilt av musikken. Hvis dette er noe som vekker din interesse skulle du velge en spiller med enten en MTP eller Zune overføringsprotokoll. Apple tilbyr ennå ikke en abbonementstjeneste for iPod.

Forståelse for disse tre aspektene ved en MP3-spiller vil klarne opp i mestedelen av fallgruvene som nybegynnere ofte blir fanget i.
Resten er emer eller mindre personlige preferanser. TestFreaks tilbyr et fantastisk utvalg av research - verktøy og info i Mediespiller kategorien inkludert anmeldelser fra anytingbutipod.com.

avslutt
Du må velge mellom 2 og 5 produkter for sammenligning.
sorter etter: FreakScore popularitet pris navn Release Date Recently Added
viser 1-50 av 745